You are here: Home › Locations

Oferta jonë


Diambe lajme

DIAMBE shpk së pari hapi dyert e 5 shitoreve më 25 Tetor 2012
Nov 10 2012
DIAMBE shpk së pari hapi dyert e 5 shitoreve më 25 Tetor 2012 me objektivin për të ofruar mallra të konsumit me çmimet më të mira dhe cilësinë më të lartë.
Se shpejti Diambe 7
Dec 13 2012
Se shpejti ne rr. Armend Daci ne prishtine Do te behet hapja solemne e Diambe 7
DIAMBE Market Nr.9
May 11 2013
SË SHPEJTI do të hapet edhe Marketi Nr.9 Në Ferizaj me adresë Rruga: "Vëllezërit Gërvalla” p.n.
backnext

VENDNDODHJET


‘’DIAMBE 1‘’- Tirane, Misto Mame,
Rr. Besim Alla, Yzberisht


‘’DIAMBE 2’’- Fushe Kruje, Rr. Durresit,
Blloku Nr.7, Lagjia Bakushe Visha;


‘’DIAMBE 3’’- Tirane, Shkolla e Bashkuar.
Rr. Metrush Luli


‘’DIAMBE 4’’- Tirane, Kombinat
Rr, Fabrika e Qelqit Hyrja 1’DIAMBE 5’’- Tirane, Kombinat
 Rr. ‘’Tanush Frasheri’’‘’DIAMBE 6’’- Tirane, Kinostudio,
Rr. ‘’Hysen Xhura’’


‘’DIAMBE 7’’- Tirane, Rr. Pandi Dardha
 Nr.11 Laprake


‘’DIAMBE 8’’- Durres, Lagjia
Nr.12 ,Rr e Markates


‘’DIAMBE 9’’- Durres, Lagjia Nr.6
 Ish Rajoni i Policise Rr. Maliq Muco
"DIAMBE 10’’- Durres, Lagjia
Nr.8 te spitali, Rr Aleksander Goga


‘’DIAMBE 13’’- Tirane,
Rr. Ali Demi, (Ish Markata)

‘’DIAMBE 11’’- Tirane,
 Rr. Ali Demi, Hyrja 1"DIAMBE 14’’- Durres, Lagjia 
Nr.4, Rr.Skenderbeu

‘’DIAMBE 12’’- Tirane,
Rruga e Kavajes, pallati orion Kati I