You are here: Home › Smart_shopping

Blerje e zgjuar

Pasi të filloni te bleni në DIAMBE, ju bëhni një blerës i zgjuar. Blerja në DIAMBE do të thotë se ju nuk do të humbni kohë duke shkuar nëpër reklama dhe gazeta, për të mbledhur kuponat ose të mbajnë kartelat e ndryshme të dyqaneve për hir të kursimeve. Konsumatorët e zgjuar preferojnë dyqanet zgjuara.

DIAMBE mban dizajn të brendshëm, personelin, shpërndarjen, tregtimin dhe shpenzimet promovuese në minimum duke iu shmangur të gjitha shpenzimeve e panevojshme që mund të rrisin çmimet e produkteve. Konsumatorët e DIAMBE paguajnë vetëm për vetë produktin dhe jo për harxhimet shtesë . Diambe ofron shërbimin e cilësisë duke ofruar produkte të cilësisë së lartë me çmime të ulëta.


Në DIAMBE, klientët tanë të zgjuar të e rrisin fuqinë e tyre blerëse, duke zgjedhur një gamë të gjerë të produkteve të zgjedhura-me çmime të ulëta.