cms.png

Blerje e zgjuar

Pasi të filloni te bleni në DIAMBE, ju bëhni një blerës i zgjuar. Blerja në DIAMBE do të thotë se ju nuk do të humbni kohë duke shkuar nëpër reklama dhe gazeta, për të mbledhur kuponat ose të mbajnë kartelat e ndryshme të dyqaneve për hir të kursimeve. ..më tepër

seo.png

Zgjedhje ushqimore

Qëllimi kryesor DIAMBE është që t'ju ofrojë zgjedhje të shëndetshme dhe më të përshtatshme të produkteve. Therja hallall sipas kushteve higjienike është kryer për të gjithë

'.$core->company.'

1

1

1

1

1

1

1

Diambe - Site Map

The Diambe Web site at a glance

Home

Mirësevini në DIAMBE!

DIAMBE mban dizajn të brendshëm, të personelit, shpërndarjen, tregtimin dhe shpenzimet promovuese në minimum duke iu shmangur të gjitha shpenzimeve të panevojshme që mund të rrisin çmimet e


About us

Rreth nesh

DIAMBE është nismetar i konceptit Hard Discount në Kosovë të filluar me hapjen e marketit të parë në muajin Tetore të vitit 2012, deri më tani janë hapur 6 markete në Prishtinë dhe përr


Contact Info

Kontakt informata


Galeria

Foto galeria


Products

Produktet

Periudha promovuese 08.12- 21.12.2012      


VENDNDODHJET

VENDNDODHJET

''DIAMBE 1''- Tirane, Misto Mame, Rr. Besim Alla, Yzberisht ''DIAMBE 2''- Fushe Kruje, Rr. Durresit, Blloku Nr.7, Lagjia Bakushe Visha; ''DIAMBE 3''- Tirane, Shko


Smart shopping

Blerje e zgjuar

Pasi të filloni te bleni në DIAMBE, ju bëhni një blerës i zgjuar. Blerja në DIAMBE do të thotë se ju nuk do të humbni kohë duke shkuar nëpër reklama dhe gazeta, për të mbledhur kuponat o


Marrëdhëniet e investitorëve

Marrëdhëniet e investitorëve

DIAMBE mban marrëdhëniet e saj me investitorët nëpërmjet njësisë së marrëdhënieve me investor krijuar sipas drejtorisë së financave për të siguruar komunikimin mes menaxhimit të kompani


Prodhime

Brendet


Apti

Apti


Dorati

Dorati


La ligne

La ligne


Larasoft

Larasoft


Minel

Minel


Selection

Selection