You are here: Home › prodhime

Diambe lajme

DIAMBE shpk së pari hapi dyert e 5 shitoreve më 25 Tetor 2012
Nov 10 2012
DIAMBE shpk së pari hapi dyert e 5 shitoreve më 25 Tetor 2012 me objektivin për të ofruar mallra të konsumit me çmimet më të mira dhe cilësinë më të lartë.
Se shpejti Diambe 7
Dec 13 2012
Se shpejti ne rr. Armend Daci ne prishtine Do te behet hapja solemne e Diambe 7
DIAMBE Market Nr.9
May 11 2013
SË SHPEJTI do të hapet edhe Marketi Nr.9 Në Ferizaj me adresë Rruga: "Vëllezërit Gërvalla” p.n.
backnext

Brendet